Archive for wachtwoord

Facebook deactiveren en afmelden

Facebook deactiveren en afmelden

Tegenwoordig kan men zich geen leven meer voorstellen zonder Social Media. Vooral Facebook is onderdeel geworden van de dagelijkse gang van zaken voor vele mensen. Er zijn meer dan een miljard gebruikers wereldwijd en dit aantal groeit nog altijd. Op Facebook lijkt iedereen op de wereld samen te komen, waardoor je altijd contact kunt blijven houden met verre vrienden of familie. Indien je je account op www.facebook.nl gaat opzeggen, zul je dus geen onderdeel meer uitmaken van deze community.
Facebook biedt je twee mogelijkheden bij het opzeggen van je account. Allereerst kun je je Facebook deactiveren. Met deze functie wordt je account niet geheel verwijderd, maar is het niet meer zichtbaar voor anderen. Het voordeel hiervan is dat je gegevens bewaard blijven en je je account altijd weer kunt activeren. Ideaal als je bijvoorbeeld gaat solliciteren. Ook kun je je geheel afmelden voor Facebook. Hierbij worden al je gegevens verwijderd en is je account volledig gedeactiveerd. Mocht je besluiten om je account volledig te verwijderen, dien je er dus zeker van te zijn dat je Facebook niet meer wenst te gebruiken.

In de volgende stappen leggen we je uit hoe je je Facebook kan opzeggen of deactiveren.

Facebook deactiveren

Het verwijderen van je Facebook account gaat niet zo gemakkelijk als het deactiveren. Daarom volgt hier een stappenplan met de “Facebook verwijderen link”, welke het vele malen gemakkelijker maakt.

Faceboek deactiveren
Ga naar www.facebook.nl (1) (let op de Engelse spelling: www.faceboek.nl werkt niet) en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord (2).

AFBEELDING 5
Ga vervolgens naar https://www.facebook.com/help/delete_account (of klik op deze “Facebook verwijderen link” en klik op “Mijn account verwijderen” (1).

AFBEELDING 5
Voer je wachtwoord in (1), volg de beveiligingsinstructies nauwkeurig op (2) en klik op OK (3).

AFBEELDING 8
Je account is nu gedeactiveerd. Na veertien dagen zal Facebook je afmelden en zijn al je gegevens verwijderd. Binnen deze veertien dagen heb je echter nog de mogelijkheid om he beslissing te herzien. Wil je na deze veertien dagen alsnog gebruik maken van Facebook zul je een nieuw account moeten aanmaken.

Facebook Wachtwoord Vergeten? Leren een Facebook wachtwoord achterhalen

Vergeten, maar nog niet verloren!

Welkom op facebook-hack.nl, een website waarin je alles zult vinden met betrekking tot het achterhalen van iemand zijn facebook wachtwoord. Dit wordt veel gebruikt wanneer iemand zijn Facebook wachtwoord vergeten is. Wij proberen je een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden, risico’s en consequenties hiervan. Veelal wordt het achterhalen van iemands Facebook wachtwoord gebruikt om in te breken en het Facebook account te kraken. Maar het kan ook zeker voor andere doeleinden gebruikt worden!

Je Facebook wachtwoord achterhalen in eigen belang

Denk bijvoorbeeld eens aan het volgende scenario: je bent je Facebook wachtwoord vergeten. Geen punt toch? Simpelweg even de beveiligingsvraag nalopen, het juiste antwoord invoeren, en je hebt je wachtwoord weer achterhaald. Alleen wat als je niet alleen het wachtwoord vergeten bent van je Facebook account, maar ook het antwoord op je beveiligingsvraag? Het antwoord op je beveiligingsvraag komt enorm nauwkeurig, vaak op de hoofdletter na en dan laten we het gebruik van de/het/een nog eens buiten beschouwing. Ga maar eens bij jezelf na, van hoeveel beveiligingsvragen op diverse sites weet je nou daadwerkelijk het exacte antwoord? In dit soort gevallen van een vergeten Facebook wachtwoord kun je dus heel handig gebruik maken van een Facebook hack om je eigen facebook wachtwoord te achterhalen.

Eerst dit proberen

Wat je natuurlijk als eerst probeert wanneer je je Facebook wachtwoord vergeten bent, is via het stappen menu op de Facebook website.

Wachtwoorden achterhalen via de Facebook site

Hoe moet dit nu aangepakt worden? In principe is het helemaal niet moeilijk om een nieuw wachtwoord in te stellen, maar het kan verhelderend zijn om even te lezen hoe dit moet. Als eerste is het belangrijk om naar de hoofdpagina van Facebook te gaan. Bovenin het scherm zie je twee witte velden, dit zijn de velden waar je je inloggegevens normaal gesproken invoert. Omdat je helaas je wachtwoord niet weet, kun je dit nu niet doen. Klik daarom op tekst Forgot your password? onder het rechtse witte vakje, zoals hieronder aangegeven. facebook wachtwoord achterhalen1 Je hebt nu op de link geklikt en zie je een nieuw scherm tevoorschijn komen. Facebook vraagt hier of je een van je gegevens kunt invoeren, zodat ze kunnen achterhalen wie je precies bent. Op deze manier weten zij aan wie ze het nieuwe wachtwoord moeten koppelen. Zo kunnen zij dus je Facebook wachtwoord achterhalen. wachtwoord achterhalen facebook Vul bijvoorbeeld je e-mail adres in om zo aan te geven wie je bent. Daarna zal Facebook je aan de hand meenemen en vragen hoe je precies je wachtwoord wilt veranderen. Zo kan je een linkje naar jezelf laten mailen waarin je een nieuw wachtwoord kiest. Het kan ook zijn dat je Facebook aan een e-mail service is gekoppeld die je direct doorverwijst naar een scherm om een nieuw wachtwoord in te voeren. Een gekoppelde e-mail service is bijvoorbeeld Hotmail.

Je Facebook wachtwoord vergeten? Terugkrijgen in drie stappen

Op een dag wil je weer inloggen op Facebook, maar je merkt dat je uitgelogd bent en weer je gegevens in moet voeren. Al snel voer je jouw wachtwoord in, maar deze blijkt niet meer te kloppen. Nog een aantal keer probeer je verschillende variaties en compleet andere wachtwoorden, maar het wordt je al snel duidelijk: je bent je Facebook wachtwoord vergeten! Dit is natuurlijk enorm balen. Gelukkig ben je niet meteen je account kwijt en is er een manier om weer opnieuw toegang te verkrijgen.

Hoe ga ik te werk?

Het achterhalen van je wachtwoord is eigenlijk een fluitje van een cent, maar het is belangrijk om even door te nemen hoe dit precies in zijn werk gaat. Allereerst ga je naar de startpagina van Facebook. Rechtsboven zie je de twee velden waar je jouw gegevens dient in te voeren. Op dit moment is dit uiteraard niet mogelijk, dus gaan we naar de volgende stap. Klik nu onder het password veld op Forgot your password? facebook wachtwoord vergeten

 

Nadat je op de link hebt gedrukt zal je naar een nieuw scherm geleid worden. In dit scherm geef je aan wie je bent zodat Facebook weet wie zijn of haar wachtwoord wilt veranderen.

 

wachtwoord vergeten

 

Hier vul je de gegevens in die je nog weet, zoals bijvoorbeeld je e-mail adres. De volgende stappen wijzen zich vanzelf uit. Je krijgt een aantal mogelijkheden aangeboden waarmee je wachtwoord opnieuw ingesteld kan worden. Bijvoorbeeld: als je Hotmail account gekoppeld is aan Facebook kom je meteen in een apart scherm terecht en kun je jouw nieuwe wachtwoord intypen.

wachtwoord terugkrijgen

Typ je nieuwe wachtwoord in en Facebook stelt deze voor je in. Zo simpel is het dus! Mocht je in de toekomst weer je Facebook wachtwoord vergeten zijn, volg dan deze stappen en je kunt zo weer je account in. Het is een kort en eenvoudig proces waarmee je zo toegang hebt tot al je Facebook vrienden en vriendinnen. Veel Facebook plezier!