Archive for Uncategorized

WEER een Facebook storing actief? Of ligt het aan je eigen apparatuur?

Facebook storing maar af en toe?

Facebook storing weer actief – AD Facebook getroffen door wereldwijde storing. Hoe het zo vaak kan gebeuren weet niemand, maar feit is dat een storing op Facebook enorm vaak voorkomt, veel vaker dan je zult denken! 

Okee, een storing op Facebook, wat doe ik?

Indien je constateert dat Facebook niet werkt, raden we je aan om even te wachten en dan de pagina opnieuw te laden. Indien dit alsnog niet werkt, dan kan het ook helpen om je computer opnieuw op te starten en je cookies te wissen van je browser (of een incognito venster opstarten, hierbij zijn de cookies automatisch gewist). Wanneer er daadwerkelijk een storing Facebook is, dan werkt natuurlijk ook de Facebook app op jouw smartphone niet meer. Vaak zul je ook via andere Social Media kanalen merken dat Facebook een storing heeft en tijdelijk offline ligt, en natuurlijk ook aan het grote aantal Whatsapp’s dat je in alle waarschijnlijkheid zult ontvangen.

Allestoringen – handig voor Facebook storingen!

Handige website voor storingen.

Ooit gehoord van allestoringen.nl? Nee? Dan heb je óf onder een steen geleefd óf de laatste jaar amper actief op Facebook geweest, want deze website houdt een actueel aanbod bij van allerlei storingen door heel Nederland. 

De meest gebruikte storings-website voor Facebook is allestoringen. Deze houdt alle Facebook storingen bij, en heeft zelfs een integratie voor Facebook waarbij men kan reageren en dus zien of er daadwerkelijk een storing is. Hieronder enkele screenshots van allestoringen.

 

Facebook wachtwoord kraken ** binnen 5 minuten resultaat**

Hoe zou het zijn als je de totale controle had over het Facebook account van iemand anders? Een vraag die bij iedereen wel eens opgekomen is. Het is een onderwerp waar de meningen over verschillen. Sommigen vinden het niet kunnen, maar het is heel goed mogelijk dat jij een geldige reden hebt. Je wilt een Facebook wachtwoord kraken omdat je graag wilt weten wat er achter dit account schuilgaat. Misschien botert het niet zo lekker meer tussen jou en je partner en vraag je jezelf af of hij of zij met anderen in gesprek is. Het kan ook zijn dat je gewoon eens even iemand in de maling wilt nemen die je al lang dwarszit. Wat de reden ook is, het is mogelijk om jezelf toegang te verschaffen tot een account van iemand anders.

Kraken door middel van hackprogramma

Hoe gaat een Facebook wachtwoord kraken dan precies in zijn werk? Gelukkig hoef je geen technische kennis of opleiding te hebben om dit te kunnen doen. Er bestaan namelijk software programma’s die voor jou het wachtwoord achterhalen. Facebook is een enorm platform met vele miljoenen leden. Juist omdat er zoveel mensen lid zijn van Facebook betekent dit ook dat Facebook onmogelijk alles waterdicht kan houden. Een facebook hackprogramma zorgt ervoor dat hij kijkt waar er in de codes van Facebook een gaatje zit waar het toegang kan krijgen. Als de software eenmaal dit heeft gevonden, vind het de door jou opgevraagde account en zal het bijbehorende wachtwoord voor je achterhalen.

Nadat het programma je het wachtwoord heeft getoond van het account dat je wilt kraken, kun je met deze inloggen. Nu kun je dus achterhalen of je partner inderdaad met iemand anders chat of kun je je even helemaal uitleven op het account van die vervelende buurman. Wees niet bang om gepakt te worden, de software heeft een algoritme ingebouwd wat de sporen uitwist. Zo zal Facebook nooit weten dat iemand een wachtwoord gekraakt heeft. Je kunt dus simpel een Facebook wachtwoord kraken! Eindelijk liggen de geheimen bloot die jij wilt weten.

**Facebook account aanmelden en gelijk inloggen!!

Een Facebook account aanmelden en inloggen is eenvoudig!

Facebook is de populaire bron binnen de social media. Je hebt hier de mogelijkheid om met je vrienden in contact te komen. Je kunt er op zoek gaan naar mensen die je kent, je kunt er hun pagina’s bekijken en natuurlijk kan je ze als vrienden online toevoegen. Als je ingelogd bent kan je pagina’s ‘liken’ oftewel leuk vinden, maar kan je er ook berichtjes sturen. Maar hoe doe je dat nou, inloggen? En hoe maak je een account aan op Facebook?

Het Aanmelden op Facebook

Voordat je op zoek kunt gaan naar vrienden en kennissen op Facebook, is het belangrijk dat je zelf ook gebruik maakt van de diensten van Facebook. Je hebt hiervoor een account nodig die je op een makkelijke manier aan kunt maken.

Voordat je begint

Voor je jezelf aanmeldt is het belangrijk om een aantal zaken te weten. Zo kost Facebook bijvoorbeeld geen geld. Let er wel op dat, wanneer je ook games speelt op je mobiel, er de mogelijkheid bestaat om in de game zelf aankopen te doen via je Facebook account en dit kost dan wel geld. Daarnaast moet je minimaal 13 jaar oud zijn om Facebook te mogen gebruiken.

Denk goed na over een gebruikersnaam die je wilt gebruiken. Het is namelijk tegen de regels van Facebook in om meerdere accounts aan te maken.

Een Facebook account inloggen doe je zo

Een Facebook account aanmelden doe je op www.facebook.com (zie screenshot 1). Zoals je kunt zien, worden er een aantal gegevens van je gevraagd waaronder je naam, e-mailgegevens en wachtwoord. Deze gegevens dien je in te vullen naar waarheid en je inloggegevens dien je te onthouden, want dit is waar je in het vervolg ook mee kunt inloggen. Zodra je alle gegevens hebt ingevuld, ontvang je per e-mail of per sms een bevestiging en kun je op je Facebook account inloggen. Let wel: je kunt niet inloggen facebook zonder wachtwoord! Dit kan alleen als je al eenmaal een keer eerder ingelogd bent en het vinkje automatisch inloggen aanvinkt.. Let er goed op dat je deze ontvangt want hiermee bevestig je je aanmelding. Zonder deze bevestiging te hebben gehad en je account te hebben bevestigd, kan je niet inloggen of gebruik maken van Facebook!

Dus:

1. Naar www.facebook.com
2. Alle gegevens invullen onder het kopje ‘Sign Up’
3. Bevestigingsmail/ sms bevestigen
Facebook account inloggen

Als je al je gegevens hebt ingevuld en je account is geactiveerd, ben je klaar om met de door jou verzonnen gegevens in te loggen waarna je direct gebruik kunt maken van Facebook. Je Facebook account inloggen doe je weer via www.facebook.com. Je kiest er nu alleen niet voor om je gegevens in te vullen bij Sign Up. Daarvoor in de plaats vul je je e-mailadres of telefoonnummer is bovenaan de pagina (zie screenshot 2). Vervolgens vul je het door jou verzonnen wachtwoord in bij het veld Password. Als je de gegevens hebt ingevuld, druk je op de knop Log In.

Gefeliciteerd! Je bent nu klaar om Facebook te gebruiken. Het is belangrijk dat je je inloggegevens goed onthoudt want hiermee dien je telkens in te loggen als je Facebook wilt gebruiken. Het kan natuurlijk zijn dat je je wachtwoord een keer bent vergeten. In dat geval druk je op ‘Forgot your Password?’ (screenshot 2). Je krijgt dan nieuwe inloggegevens per mail of per sms toegezonden.

Facebook Wachtwoord Vergeten? Leren een Facebook wachtwoord achterhalen

Vergeten, maar nog niet verloren!

Welkom op facebook-hack.nl, een website waarin je alles zult vinden met betrekking tot het achterhalen van iemand zijn facebook wachtwoord. Dit wordt veel gebruikt wanneer iemand zijn Facebook wachtwoord vergeten is. Wij proberen je een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden, risico’s en consequenties hiervan. Veelal wordt het achterhalen van iemands Facebook wachtwoord gebruikt om in te breken en het Facebook account te kraken. Maar het kan ook zeker voor andere doeleinden gebruikt worden!

Je Facebook wachtwoord achterhalen in eigen belang

Denk bijvoorbeeld eens aan het volgende scenario: je bent je Facebook wachtwoord vergeten. Geen punt toch? Simpelweg even de beveiligingsvraag nalopen, het juiste antwoord invoeren, en je hebt je wachtwoord weer achterhaald. Alleen wat als je niet alleen het wachtwoord vergeten bent van je Facebook account, maar ook het antwoord op je beveiligingsvraag? Het antwoord op je beveiligingsvraag komt enorm nauwkeurig, vaak op de hoofdletter na en dan laten we het gebruik van de/het/een nog eens buiten beschouwing. Ga maar eens bij jezelf na, van hoeveel beveiligingsvragen op diverse sites weet je nou daadwerkelijk het exacte antwoord? In dit soort gevallen van een vergeten Facebook wachtwoord kun je dus heel handig gebruik maken van een Facebook hack om je eigen facebook wachtwoord te achterhalen.

Eerst dit proberen

Wat je natuurlijk als eerst probeert wanneer je je Facebook wachtwoord vergeten bent, is via het stappen menu op de Facebook website.

Wachtwoorden achterhalen via de Facebook site

Hoe moet dit nu aangepakt worden? In principe is het helemaal niet moeilijk om een nieuw wachtwoord in te stellen, maar het kan verhelderend zijn om even te lezen hoe dit moet. Als eerste is het belangrijk om naar de hoofdpagina van Facebook te gaan. Bovenin het scherm zie je twee witte velden, dit zijn de velden waar je je inloggegevens normaal gesproken invoert. Omdat je helaas je wachtwoord niet weet, kun je dit nu niet doen. Klik daarom op tekst Forgot your password? onder het rechtse witte vakje, zoals hieronder aangegeven. facebook wachtwoord achterhalen1 Je hebt nu op de link geklikt en zie je een nieuw scherm tevoorschijn komen. Facebook vraagt hier of je een van je gegevens kunt invoeren, zodat ze kunnen achterhalen wie je precies bent. Op deze manier weten zij aan wie ze het nieuwe wachtwoord moeten koppelen. Zo kunnen zij dus je Facebook wachtwoord achterhalen. wachtwoord achterhalen facebook Vul bijvoorbeeld je e-mail adres in om zo aan te geven wie je bent. Daarna zal Facebook je aan de hand meenemen en vragen hoe je precies je wachtwoord wilt veranderen. Zo kan je een linkje naar jezelf laten mailen waarin je een nieuw wachtwoord kiest. Het kan ook zijn dat je Facebook aan een e-mail service is gekoppeld die je direct doorverwijst naar een scherm om een nieuw wachtwoord in te voeren. Een gekoppelde e-mail service is bijvoorbeeld Hotmail.

Je Facebook wachtwoord vergeten? Terugkrijgen in drie stappen

Op een dag wil je weer inloggen op Facebook, maar je merkt dat je uitgelogd bent en weer je gegevens in moet voeren. Al snel voer je jouw wachtwoord in, maar deze blijkt niet meer te kloppen. Nog een aantal keer probeer je verschillende variaties en compleet andere wachtwoorden, maar het wordt je al snel duidelijk: je bent je Facebook wachtwoord vergeten! Dit is natuurlijk enorm balen. Gelukkig ben je niet meteen je account kwijt en is er een manier om weer opnieuw toegang te verkrijgen.

Hoe ga ik te werk?

Het achterhalen van je wachtwoord is eigenlijk een fluitje van een cent, maar het is belangrijk om even door te nemen hoe dit precies in zijn werk gaat. Allereerst ga je naar de startpagina van Facebook. Rechtsboven zie je de twee velden waar je jouw gegevens dient in te voeren. Op dit moment is dit uiteraard niet mogelijk, dus gaan we naar de volgende stap. Klik nu onder het password veld op Forgot your password? facebook wachtwoord vergeten

 

Nadat je op de link hebt gedrukt zal je naar een nieuw scherm geleid worden. In dit scherm geef je aan wie je bent zodat Facebook weet wie zijn of haar wachtwoord wilt veranderen.

 

wachtwoord vergeten

 

Hier vul je de gegevens in die je nog weet, zoals bijvoorbeeld je e-mail adres. De volgende stappen wijzen zich vanzelf uit. Je krijgt een aantal mogelijkheden aangeboden waarmee je wachtwoord opnieuw ingesteld kan worden. Bijvoorbeeld: als je Hotmail account gekoppeld is aan Facebook kom je meteen in een apart scherm terecht en kun je jouw nieuwe wachtwoord intypen.

wachtwoord terugkrijgen

Typ je nieuwe wachtwoord in en Facebook stelt deze voor je in. Zo simpel is het dus! Mocht je in de toekomst weer je Facebook wachtwoord vergeten zijn, volg dan deze stappen en je kunt zo weer je account in. Het is een kort en eenvoudig proces waarmee je zo toegang hebt tot al je Facebook vrienden en vriendinnen. Veel Facebook plezier!

hulp-klantenservice

Ondervind je problemen met de download of met de applicatie, neem contact met ons op en wij zullen het probleem voor je kunnen oplossen. Wij trachten ten alle tijden zo snel en goed mogelijk te reageren, streven hierbij is binnen 48 uur.

Klantenservice is bereikbaar support@internetdiensten.freshdesk.com

Binnen 5 minuten een Facebook wachtwoord achterhalen

Je hebt al even niet meer via de computer op Facebook gezeten, je doet het namelijk altijd via je telefoon. Toch, op een dag, wil je via de computer inloggen en merk je dat de computer je wachtwoord niet onthouden heeft! Je denkt na en probeert meerdere variaties van het wachtwoord waarvan je verwacht dat die het is. Helaas, het wilt niet lukken. Je baalt als een stekker want je weet even niet meer welk wachtwoord het nu precies was. Hoe moet je nu je Facebook wachtwoord achterhalen? Gelukkig is het geen ramp en is er een manier om weer opnieuw in te loggen met een nieuw wachtwoord.

Wachtwoorden achterhalen is niet moeilijk

Hoe moet dit nu aangepakt worden?
In principe is het helemaal niet moeilijk om een nieuw wachtwoord in te stellen, maar het kan verhelderend zijn om even te lezen hoe dit moet. Als eerste is het belangrijk om naar de hoofdpagina van Facebook te gaan. Bovenin het scherm zie je twee witte velden, dit zijn de velden waar je je inloggegevens normaal gesproken invoert. Omdat je helaas je wachtwoord niet weet, kun je dit nu niet doen. Klik daarom op tekst Forgot your password? onder het rechtse witte vakje, zoals hieronder aangegeven.

facebook wachtwoord achterhalen1

Je hebt nu op de link geklikt en zie je een nieuw scherm tevoorschijn komen. Facebook vraagt hier of je een van je gegevens kunt invoeren, zodat ze kunnen achterhalen wie je precies bent. Op deze manier weten zij aan wie ze het nieuwe wachtwoord moeten koppelen. Zo kunnen zij dus je Facebook wachtwoord achterhalen.

wachtwoord achterhalen facebook

Vul bijvoorbeeld je e-mail adres in om zo aan te geven wie je bent. Daarna zal Facebook je aan de hand meenemen en vragen hoe je precies je wachtwoord wilt veranderen. Zo kan je een linkje naar jezelf laten mailen waarin je een nieuw wachtwoord kiest. Het kan ook zijn dat je Facebook aan een e-mail service is gekoppeld die je direct doorverwijst naar een scherm om een nieuw wachtwoord in te voeren. Een gekoppelde e-mail service is bijvoorbeeld Hotmail.

Kun je een Facebook wachtwoord hacken?

Iedereen heeft er wel eens aan gedacht: hoe mooi zou het zijn als ik in het Facebook account van iemand anders zou kunnen? Jezelf toegang verschaffen tot iemand zijn Facebook account is natuurlijk een moreel grijs gebied, maar misschien heeft het wel een legitieme reden.

Motieven dat mensen een Facebook wachtwoord hacken
Je bent bijvoorbeeld je wachtwoord vergeten en het lijkt je handig om dit zonder al te veel moeite op te lossen. Andere redenen kunnen zijn dat je partner zich de laatste tijd een beetje vreemd gedraagt en je toch wel graag wilt weten wat hij of zij nu precies in zijn of haar schild voert. Een Facebook wachtwoord hacken en voila, wie weet wat je ontdekt? Het kan ook zijn dat je baas de laatste tijd een enorme zeur is en je hem eens even terug wilt pakken.

Wachtwoorden Hacken door gebruik te maken van applicaties

Wat de reden ook is, een Facebook wachtwoord hacken is inderdaad mogelijk. Er bestaan namelijk software programma’s die een account kunnen hacken en het wachtwoord van het gehackte account kunnen achterhalen. Hoe kan dit vraag je jezelf af? Het is een technisch ingewikkeld proces, maar door lekken in de servers van Facebook wordt er ingespeelt op hackers die applicaties ontwikkelen en daardoor kunnen inbreken van de servers van Facebook. Facebook werkt namelijk met een sterke beveiliging, maar omdat er zoveel mensen lid zijn van Facebook zit er altijd ergens wel een lek. Facebook probeert dit zoveel mogelijk te dichten, maar dit is in de praktijk gewoon onmogelijk. De programma’s die Facebook wachtwoorden hacken zoeken naar deze lekken en komen zo in een account.

Nadat de software het algoritme heeft onderzocht en het lek heeft gevonden om toegang te krijgen tot het account, zal je het wachtwoord verkrijgen en kan je inloggen. Nogmaals, de motieven zijn zeer uiteenlopend. Veel mensen willen simpelweg toegang tot een account waarvan de gegevens in de loop der tijd zijn vergeten, de helpdesk van Facebook is binnen Nederland zeer ontoereikend. Of je wilde gewoon weten met wie je partner zijn tijd doorbrengt op Facebook. Vraag je je af of iemand je buiten sluit? Dan krijg je nu de antwoorden op al je vragen. Je hebt nu de volledige controle over het opgevraagde account. Zo eenvoudig is een Facebook wachtwoord hacken dus. Veel succes!