Facebook Wachtwoord Vergeten? Leren een Facebook wachtwoord achterhalen

Vergeten, maar nog niet verloren!

Welkom op facebook-hack.nl, een website waarin je alles zult vinden met betrekking tot het achterhalen van iemand zijn facebook wachtwoord. Dit wordt veel gebruikt wanneer iemand zijn Facebook wachtwoord vergeten is. Wij proberen je een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden, risico’s en consequenties hiervan. Veelal wordt het achterhalen van iemands Facebook wachtwoord gebruikt om in te breken en het Facebook account te kraken. Maar het kan ook zeker voor andere doeleinden gebruikt worden!

Je Facebook wachtwoord achterhalen in eigen belang

Denk bijvoorbeeld eens aan het volgende scenario: je bent je Facebook wachtwoord vergeten. Geen punt toch? Simpelweg even de beveiligingsvraag nalopen, het juiste antwoord invoeren, en je hebt je wachtwoord weer achterhaald. Alleen wat als je niet alleen het wachtwoord vergeten bent van je Facebook account, maar ook het antwoord op je beveiligingsvraag? Het antwoord op je beveiligingsvraag komt enorm nauwkeurig, vaak op de hoofdletter na en dan laten we het gebruik van de/het/een nog eens buiten beschouwing. Ga maar eens bij jezelf na, van hoeveel beveiligingsvragen op diverse sites weet je nou daadwerkelijk het exacte antwoord? In dit soort gevallen van een vergeten Facebook wachtwoord kun je dus heel handig gebruik maken van een Facebook hack om je eigen facebook wachtwoord te achterhalen.

Eerst dit proberen

Wat je natuurlijk als eerst probeert wanneer je je Facebook wachtwoord vergeten bent, is via het stappen menu op de Facebook website.

Wachtwoorden achterhalen via de Facebook site

Hoe moet dit nu aangepakt worden? In principe is het helemaal niet moeilijk om een nieuw wachtwoord in te stellen, maar het kan verhelderend zijn om even te lezen hoe dit moet. Als eerste is het belangrijk om naar de hoofdpagina van Facebook te gaan. Bovenin het scherm zie je twee witte velden, dit zijn de velden waar je je inloggegevens normaal gesproken invoert. Omdat je helaas je wachtwoord niet weet, kun je dit nu niet doen. Klik daarom op tekst Forgot your password? onder het rechtse witte vakje, zoals hieronder aangegeven. facebook wachtwoord achterhalen1 Je hebt nu op de link geklikt en zie je een nieuw scherm tevoorschijn komen. Facebook vraagt hier of je een van je gegevens kunt invoeren, zodat ze kunnen achterhalen wie je precies bent. Op deze manier weten zij aan wie ze het nieuwe wachtwoord moeten koppelen. Zo kunnen zij dus je Facebook wachtwoord achterhalen. wachtwoord achterhalen facebook Vul bijvoorbeeld je e-mail adres in om zo aan te geven wie je bent. Daarna zal Facebook je aan de hand meenemen en vragen hoe je precies je wachtwoord wilt veranderen. Zo kan je een linkje naar jezelf laten mailen waarin je een nieuw wachtwoord kiest. Het kan ook zijn dat je Facebook aan een e-mail service is gekoppeld die je direct doorverwijst naar een scherm om een nieuw wachtwoord in te voeren. Een gekoppelde e-mail service is bijvoorbeeld Hotmail.

2 comments

  1. AngryByte schreef:

    Thanks

  2. AngryByte schreef:

    dankjullie ik heb mijn wachtwoord weer kunnen vinden dankzij jullie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *