Je Facebook wachtwoord vergeten? Terugkrijgen in drie stappen

Op een dag wil je weer inloggen op Facebook, maar je merkt dat je uitgelogd bent en weer je gegevens in moet voeren. Al snel voer je jouw wachtwoord in, maar deze blijkt niet meer te kloppen. Nog een aantal keer probeer je verschillende variaties en compleet andere wachtwoorden, maar het wordt je al snel duidelijk: je bent je Facebook wachtwoord vergeten! Dit is natuurlijk enorm balen. Gelukkig ben je niet meteen je account kwijt en is er een manier om weer opnieuw toegang te verkrijgen.

Hoe ga ik te werk?

Het achterhalen van je wachtwoord is eigenlijk een fluitje van een cent, maar het is belangrijk om even door te nemen hoe dit precies in zijn werk gaat. Allereerst ga je naar de startpagina van Facebook. Rechtsboven zie je de twee velden waar je jouw gegevens dient in te voeren. Op dit moment is dit uiteraard niet mogelijk, dus gaan we naar de volgende stap. Klik nu onder het password veld op Forgot your password? facebook wachtwoord vergeten

 

Nadat je op de link hebt gedrukt zal je naar een nieuw scherm geleid worden. In dit scherm geef je aan wie je bent zodat Facebook weet wie zijn of haar wachtwoord wilt veranderen.

 

wachtwoord vergeten

 

Hier vul je de gegevens in die je nog weet, zoals bijvoorbeeld je e-mail adres. De volgende stappen wijzen zich vanzelf uit. Je krijgt een aantal mogelijkheden aangeboden waarmee je wachtwoord opnieuw ingesteld kan worden. Bijvoorbeeld: als je Hotmail account gekoppeld is aan Facebook kom je meteen in een apart scherm terecht en kun je jouw nieuwe wachtwoord intypen.

wachtwoord terugkrijgen

Typ je nieuwe wachtwoord in en Facebook stelt deze voor je in. Zo simpel is het dus! Mocht je in de toekomst weer je Facebook wachtwoord vergeten zijn, volg dan deze stappen en je kunt zo weer je account in. Het is een kort en eenvoudig proces waarmee je zo toegang hebt tot al je Facebook vrienden en vriendinnen. Veel Facebook plezier!

Comments are closed.