Download

Download de beste Facebook Hack – de Facehack nu!

Het ontwikkelen van een programma waarmee het mogelijlk gemaakt wordt om andermans Facebook account te comprimeren, is een jarenlang traject. Maar het doel is behaald! Met de Facehack V5.2 is het mogelijk om elk Facebook wachtwoord kan achterhalen. Hoewel een hack in de volksmond een negatieve lading heeft, kan het zeer zeker ook voor persoonlijke doeleinden gebruikt worden. Soms kun je je wachtwoord vergeten EN het e-mail adres dat aan je Facebook gekoppeld is. Een lastige situatie, die natuurlijk ook met de hack binnen een paar minuten opgelost is.

Hoe unlock je de Download

Omdat we er zeker van willen zijn dat Facebook geen toegang heeft tot de bestanden (deze geeft de betreffende partij niet aan Facebook op verzoek), maken we gebruik van een externe hostingspartij. De Download link om de Facehack V5.2 te downloaden vind je aan de rechterzijde.

Ultieme Facebook hacker

FacehackV5.2 is de ultieme facebook hacker die ooit op het internet uitgebracht is. Welke features de Facehack bevat?

  • De krachtige SQL injectie is een uitermate sterke toevoeging indien de Facebook servers druk bezet zijn, zoals in de avonduren, wanneer er heel veel mense op Facebook zitten. 
  • De IP ontsluiter is een extra security mechanisme. Ook al is de Facebook hacker Facehack ontraceerbaar, is er voor de mensen met een lichte twijfel een tweede security laag bovenop geappliceerd.

Het hacken en achterhalen van een Facebook account is nooit eerder zo makkelijk geweest. Download nu de Facehack!