Binnen 5 minuten een Facebook wachtwoord achterhalen

Je hebt al even niet meer via de computer op Facebook gezeten, je doet het namelijk altijd via je telefoon. Toch, op een dag, wil je via de computer inloggen en merk je dat de computer je wachtwoord niet onthouden heeft! Je denkt na en probeert meerdere variaties van het wachtwoord waarvan je verwacht dat die het is. Helaas, het wilt niet lukken. Je baalt als een stekker want je weet even niet meer welk wachtwoord het nu precies was. Hoe moet je nu je Facebook wachtwoord achterhalen? Gelukkig is het geen ramp en is er een manier om weer opnieuw in te loggen met een nieuw wachtwoord.

Wachtwoorden achterhalen is niet moeilijk

Hoe moet dit nu aangepakt worden?
In principe is het helemaal niet moeilijk om een nieuw wachtwoord in te stellen, maar het kan verhelderend zijn om even te lezen hoe dit moet. Als eerste is het belangrijk om naar de hoofdpagina van Facebook te gaan. Bovenin het scherm zie je twee witte velden, dit zijn de velden waar je je inloggegevens normaal gesproken invoert. Omdat je helaas je wachtwoord niet weet, kun je dit nu niet doen. Klik daarom op tekst Forgot your password? onder het rechtse witte vakje, zoals hieronder aangegeven.

facebook wachtwoord achterhalen1

Je hebt nu op de link geklikt en zie je een nieuw scherm tevoorschijn komen. Facebook vraagt hier of je een van je gegevens kunt invoeren, zodat ze kunnen achterhalen wie je precies bent. Op deze manier weten zij aan wie ze het nieuwe wachtwoord moeten koppelen. Zo kunnen zij dus je Facebook wachtwoord achterhalen.

wachtwoord achterhalen facebook

Vul bijvoorbeeld je e-mail adres in om zo aan te geven wie je bent. Daarna zal Facebook je aan de hand meenemen en vragen hoe je precies je wachtwoord wilt veranderen. Zo kan je een linkje naar jezelf laten mailen waarin je een nieuw wachtwoord kiest. Het kan ook zijn dat je Facebook aan een e-mail service is gekoppeld die je direct doorverwijst naar een scherm om een nieuw wachtwoord in te voeren. Een gekoppelde e-mail service is bijvoorbeeld Hotmail.

Comments are closed.